Looney Tunes - Lola Bunny 1,2 DAN 3..: kawan?...popular???..yeke?..hmm

mUkA bUkU

anda baik hati..click la ye..=)

saya Sayang kam0o sume~!

Meh bubuh link anda...nanti saya lawat melawat..=)

tolong saya taw...click sini..

kawan?...popular???..yeke?..hmm



Assalamualaikum...

Yuhuuu...selamat2 buat semua okeyh!..
Harini nak cerita pasal kawan...hehe..=p

Anda popular?

Atau...

Kawan anda lagii popular?

Jom2 kita tengok ni...hihi..XD


Kawan anda melebihi kepopularan anda bila..::..
1. setiap kali anda keluar berjalan dengan kawan anda..pasti ade orang yang tegur atau bagi senyuman kat die tapi tidak pada anda..walau sekadar ucapan 'hye'

2. kalau anda pergi ke pejabat, cafe atau mane2 tempat yang ditemani die..mesti orang2 kat tempat2 tu sembang2 dengan die macam die yang ade hal kt situ..padahal die teman anda je..

3. anda bandingkan friend list FB kawan anda dengan friend list anda punye..kompem die punye 1000++...anda punye pulak..200++ da kire banyak..hoho..
4. setiap status yang kawan anda buat pasti akan mendapat sambutan..bile die sedih..ramai yang bagi semangat..bile die gembire..ramai yang tompang suke..jumlah komen plak..tak sah la kalau tak sampai 50++

5. tengok gambar yang kawan anda upload..kekadang gaya tah pape...macho tak sangat...cun takde pun..tapi bile tengok komen bawah gambar tu...perghhhh...berjela2 panjangnye..

6. anda satu kelas dengan die..tapi mesti die je yang selalu jadi tumpuan lecturer...selalu dapat pujian..selalu disebut2..lemparan soalan dari lecturer pun selalu je pergi kat die..turn anda??humm.hampehh..tunggu sem depan jela..

7. anda dan kawan anda aktif dalam aktiviti dan persatuan..tapi die yang paling menonjol..selalu jadi wakil dalam pertandingan..walau kekadang anda rase anda lagi teror dari die..

8. muke die je yang selalu anda nampak tertepek kat mane2 majlis yang anda join..tak jadi MC..mesti jadi ahli jawatankuasa majlis..

9. ramai sangat yang admire die..selalu suh anda kim salam kat die..time birthday kompem adiah berlonggok die dapat..surat dari admire pun kalah Ct Nurhalijah..anda plak yang terpakse jadi PA tak bergaji..

10. anda duk lepak2 dengan kawan2 yang lain..mesti ade cerita pasal kawan anda tu timbul..'die baik lah'...'die tu hebat betol'..bla..bla..bla...

11. semua yang di atas ni ade pada kawan anda...die memang NgeToppp!...kepopularan die memang tak dapat anda tandingi..hoho..


so..pade hemat anda semua la...kawan anda tu popular sebab ape ekk..??
pandai??..cantik/hensem??..serba boleh??...atau...die memang ade aura??...jom komen!..

3 comments:

touya said...

Yeah ! Jom Belasah member yang lagi popular dari kita .....

























































EH ! Ingat boleh belasah member dari popular dari kita

omurice said...

Omu ade kawan macam tu...tapi bukan kawan baiklah..kawan satu geng rumah jer..apa yang ree nyatakan kat atas tu memang sebijik lah status die..tapi die popular sbb die cantik suka melayan orang. tapi bg omu die hipokrit, sbb bila balik rumah muka dia xleh blah.monyok dan masam kalah bila berdepan dgn org lain..huhu...

ayu sleeping in da house said...

em,mabye dia ada aura dia yang tersendiri kot..
tapi kita jangan lupa jugak..setiap orang tuh ada kelebihan masing2..mungkin sebenarnya kita lebih menonjol dari dia kan:)