Looney Tunes - Lola Bunny 1,2 DAN 3..: November 2010

mUkA bUkU

anda baik hati..click la ye..=)

saya Sayang kam0o sume~!

Meh bubuh link anda...nanti saya lawat melawat..=)

tolong saya taw...click sini..

Kekanda Adinda - monoloQue ft. Atilia

lagu ni...
B.E.S.T~!
buat yg akn berkahwin..baru berkahwin...
khas untuk kamu semua..
hayati ok..its really great...(^__^)v~~






Oh Kekanda
Jangan iri hati, Dinda naik pangkat lagi
Oh Adinda
Kanda mana dengki, malah Kanda support bini

Jadi Dinda mahu mengambil masa
Tapi Kanda mahu segera
Dinda ingin berjaya dalam kerjaya
Tapi Kanda mahu cahaya mata
Dinda belum bersedia
Kanda dah beria ria
Jadi yang mana satu
Tak perlu bertengkar
Tak perlu bermasam muka

Oh Adinda, tolong jangan lekas curiga, lekas cemburu buta
Oh Kekanda, Dinda perlu berhati-hati, tak rela dikongsi

Kanda kerja overtime, terlebih masa
Itu yang Dinda harus berwaspada
Ini semua demi masa depan keluarga
Dengan Dinda atau sebaliknya

Kanda kerja malam
Dinda kerja siang
Jadi bila nak bertemu
Tak perlu bertengkar 
Tak perlu bermasam muka

Oh adiwira, dewataku, mari ikut cara Dinda
Oh Tun Teja, intan permata, mari ikut cara Kanda
Oh bagaimana? Bagaimana kita nak selesaikannya? 
Apa keputusannya?

Oh Kekanda mari nyawa, kita cuba komunikasi 
Oh Adinda mari sayang, kita cuba toleransi

Walau kita janji sehidup semati, kita berlainan
Kanda polar kutub utara
Dinda kutub selatan
Komunikasi, sikap toleransi, itu yang kita perlu
Tak perlu bertengkar
Tak perlu bermasam muka

Walau kita sering dengan cara masing-masing
Kanda yang Perdana
Dinda yang Utama
Kanda segalanya
Dindalah nyawa
Kita tetap bahagia bila bersama sama
Bahagia bersama
Bersama selamanya
Bahagia selama-lamanya


p/s : Komunikasi & Toleransi...=)

kena TemBak???

Assalamualaikum rakyat-rakyat beta sekalian..
(pergh~..perasaan maharani ni..=p)
hohoho...*gelak cekak pinggang macam shin chan

adeyh~~..
saya kena tembak oleh perompak..
tolong..tolong...

errr~..(-___-)"
dah..dah..hentikan drama tah pape ni...ish3
suka benor...tula..suruh apply Pilih Kasih tak mahu...XD
ngeee~~~

merepek panjang dah pulak...sori2..-_-"
ahha...saya telah di TAG~!!!!!
*tolong teruja~..ahakss..=p

orang telah tembak tag saya ialah....*jeng3
cik norehtoreh aka Norehan~...=D
kawan sek rendah yang duduk sebelah saya...dah 7tahun tak jumpa dia..=(
teramat sangat lah merindui kamu..saya masih ingat zaman kita comot momot...
tapi awak paling comot kan~...kih3..=p

rasanya...ni first time kot saya buat tag ni..
ahakss~..thanks ye ann~!love u muah2...XD..*pat terharu dengan aku..=p..haha

1. Adakah Anda Rasa Anda Hot?

nope..i'm cold..hahaha..*cool ok..kipas dalam bilik laju sangat..xp

2. Update Wallpaper Anda Guna Sekarang


3. Cerita Pasal Gambar Ini

poster dari cerita Winter Sonata~...aaaa~~...suka sangat...sweet kan...
nak macam ni jugak boley???..have a romantic moment with loved ones...*gile kentang..calon pun takda..-_-"
hahaha..apa-apa pun...saya suka gambar ni..nak main salji~!..that gurl is sooooo cute~!..=D

4. Kali Terakhir Makan Pizza ?

dua hari lepas...haha...=p

5. Lagu Terakhir Anda Dengar ?

 Last Kiss - Taylor Swoft

6. Apa Yang Anda Buat Selain Selesaikan Tag ni ?

reply sms dari peminat seluruh dunia..hahaha..*tipu jekk~pasan lbey..=p
text with friends...=)

7. Selain Nama Sendiri Anda di Panggil Dengan Nama Apa ?

(-___-)"
blusher
dolly
manis
bree

8. Tag Lagi 5 Orang
 
nurul farid
yanie j
hilmi
shida
fek onfire

9. Siapa Orang No 1 Dengan Anda
kawan satu U...tapi tak penah jumpa...dok merapu dalam FB je..ngeh3..=p

10. Katakan Sesuatu Kepada Orang No 5
aq suka baca ang punya blog..sempoi~..maken cantek da blog ang la ni..hahaha..*aku doq puji blog ang..psst~...belanja tebu seguni ok~!..haha..XD

11. No 3 ada Hubungan Dengan Siapa ?

tettttttttttttttttttttttttt....mr.B...jawab jangan tak jawab...haha..=p

12. Bagaimana Pula dengan No. 2 ?

kenal dalam dunia blog ni..ahhaha...sangat peramah~!...baik~!..blog pun cunn aje..nice to know u~..(^__^)v~~

13. Kata-kata Cinta Pada orang No 4

dear yayunk~!!...I lap n mic you so much~!!...terima kasih sebab selalu berada di sisi aku saat aku memerlukan..tak sabar nak jumpa...Muah3x~!!!!....♥♥♥....*im not lesbo..=p 

14. Berikan 4 Fakta Yang Anda Tahu Tentang Orang Yang Anda Tag

seorang satu cukup en?..hihi..=p

-penggila warna biru..haha
- tinggal kat johor
-ex-pres Kelab Silat Seni Gayong M'sia CFSIIUM Nilai 
-warna pink memang tak boleh dipisahkan dengan dia..hoho
-Bar student..haha..=p 

p/s : bersengkang mata jap 
 

Lirik : Putus - Melda Ahmad


lirik pilihan kali ni~..XD
layan~~~...


aku duduk sendirian di kamarku,
menangis kesepian kernamu,
kau tinggalkan aku,
kau cari yang lain,
tergamakmu merobek hatiku.

aku duduk sendirian di kamarku,
menangis kesepian kernamu,
kau tinggalkan aku,
kau cari yang lain,
tergamakmu merobek hatiku.

tapi setelah kau pergi aku
mendapat lebih baik drmu,
dia hargai aku,
dia sayangi aku
lebih daripadamu,
aku ingin kau tahu betapa ku gembira,
tidak lagi bersamamu,
namun pastinya nanti kau akan sedari,

yang kau perlu cintaku,
yang kau perlu cintaku,
yang kau perlu cintaku….


p/s : like gilerrr muzik gitar lagu ni~..=D...nak kod lagu nie~..
meh tekan nie~..=)

Berhenti dan SNAP~!!!!!

Assalamualaikum..

apa khabar semua??..
harap semua nye dalam keadaan baik-baik je..hihi..
(ayat bajet bagus ni..=p)

mase balik kampung hari raya korban hari tu..
tetibe tangan ni rajin la plak pulak nak main nyorok2 tangkap2 gambar..
pemandangan plak sangat la teramat sekali cantik~..(ayat kompem gagal SPM ni)..haha
berbekalkan camera Casio Exilim..(nak DSLR belum mampu..='[...huhu)
jari jemari pn menari-nari picit-picit button snap tu..

serius..saya bukan pengambil gambar yang handal..(memang pun)
abang saya selalu cakap..

"Nak ambil gambar ni kena ada seni. Kena tahu apa elemen yang nak di ambil."

lol~..
saya tak tahu mana nak cari seni tu...
agak2 ada jual kat supermarket tak?..(tak2..gurau jep..=p)

memandangkan saya belum mahir lagi..
so..saya pun amik gamba ikut suka hati kepala lutut saya...erkk??
dan selepas 'touch up' sikit..(ele..bukan reti pun)..haha
dan ini la hasilnya..(-_-)"

pic 1
pic 2
pic 3
pic 4
pic 5
pic 6
pic 7
pic 8
pic 9

 see~...apa pendapat kamu kamu semua???..
please2...bagi la komen...=)

Indahnya bumi Allah...subhanallah...(^___^)

p/s : kne hide la tarikh dengan mase tu..huk3..=(...

..:AWARD:..(^_^)

salam...

hari ni cerita pasal award je...
hope kamu kamu semua tak boring la erk..hihi
this award is from miss Irqamz..=)
thank you so so much...
btw..like to read ur blog~!..=)
let see...hmmm..=D

sangat comel la~!!..=D

p/s : actully..dah lame dapat..tapi..lupa nak post..hee~..=)

..:AWARD LAGI~:..(^_^)

Salam...

halluuu semuaa~~..=D
tengok tajuk pun dah tahu kan saya nak cakap pasal apa..hehe
kalau sebelum nie beautiful blogger award..kali ni...blog cantik award plak..
beautiful = cantik la kan...haha..=p
jadi..nak ucap..very2 thank you kepada miss Fafie untuk award ini...
nama saya di tag yang first taw...jangan jeles u~!..
elee...setakat tu je...itu pn nak di herankan..bukan jadi penerima yg pertama pun..
hahhahaa...=p
ouh2...tadaaaa~~~~~~~!!...


some question here from Fafie....cekidout~!!..=p

1. berikan satu nickname untuk saya
Fafie~!..=)

2. ucapan untuk pemberi award
dear Fafie : 

Vielen Dank für die Auszeichnung.
wirklich zu schätzen..=D

3. berikan 6 artis or singer or band yang korang minat
ST12
Taylor Swift
Maher Zain
errr
ummm
banyak sangat..tak tahu nak pilih yang mane..sume best~!..XD

4. bagi award ni kepada 7 blogger 
yang mempunyai blog cantik lagi cun~!..=D

emm..
kamu
kamu
kamu
kamu
dan
kamu

(sape yang singgah blog saya ni..tolong la amik taw~!)..=)

p/s : huwaaaa....kad topup hancur dalam mesin basuh..lupa nak keluarkan dari poket..rugi rm10..='(

Bermimpi itu indah

Assalamualaikum...

tetibe hati ni..
tergerak nak memuntahkan meluahkan cerita baru..haha

baru je sebentar tadi..
seorang sahabat saya..
cerita tentang 'ciri-ciri jejaka/gadis idaman'
selalu saya macam tak berapa tumpukan perhatian..
entah kenapa tajuk tu menarik minat saya...

dulu masa kecil..
selalu saya bercerita dengan kawan-kawan sebaya saya..
saya selalu mengimpikan..
bila dah besar nanti..
saya nak kahwin dengan Aaron Aziz...
dapat anak-anak yang comel..awww~..
oppss...itu tipu..haha
tak kenal pun lagi sape Aaron tu...ngeh3..=p

ni ciri-ciri lelaki idaman saya..(masa saya kecil la)
1 : BAIK HATI
2 : IKHLAS
3 : ROMANTIK
4 : TINGGI ILMU AGAMA
5 : HORMAT ORANG TUA
6 : KAYA
7 : HANDSOME
8 : PANDAI JAGA HATI
9 : JUJUR
10 : TOUGH

ni lah Mr. Perfect saya..
yup..ini semua cuma satu mimpi..
mimpi indah yang sangat mustahil akan jadi realiti..

then saya sedar..
kekadang..kita ni..
terlalu mengejar kesempurnaan...
sehingga kita melupakan..
kekurangan yang kita ada pada diri kita..

andai kata..
semua mahu memilih yang baik-baik..sempurna..elok..cantik..
bagamana pula yang yang kurang sempurna..kurang elok..atau kurang cantik?
adakah semua manusia di dunia ini sempurna tanpa ada cacat cela???
sudah pasti jawapan ny TIDAK~!..

kekadang kita lihat...
lelaki yang sangat kacak...
pasangannya tidaklah terlalu cantik..
dan gadis yang cantik...
pasangannya tidaklah terlalu kacak..
tetapi mereka tetap serasi...bahagia..dan gembira..
adilkan Allah...=)

memilih pasangan hidup bukanlah melalui luarannya sahaja...
tetapi hati budinya...keluarganya..
andai kita terlalu ingin memilih pasangan yang terlalu sempurna..
cuba kita lihat dan tenung diri kita..
cukup sempurnakah kita untuk pasangan yang terlalu sempurna?

perbaiki diri kita sebelum kita mengadili seseorang itu..
andai satu hari..
kita menerima jodoh yang tidak langsung menepati ciri-ciri yang kita mahu...
tapi..dalam mase yang sama..kita merasai kebahagian..
mungkin...itulah pasangan yang paling sesuai dan serasi untuk kita..
jodoh itu mengikut ketentuan Allah..=)

"Wanita-wanita yang keji diperuntukkan untuk lelaki yang keji. Dan lelaki yang keji diperuntukkan untuk wanita yang keji pula, dan wanita yang baik diperuntukkan bagi lelaki yang baik, dan lelaki yang baik diperuntukkan bagi wanita yang baik pula." (An Nur: 26) 

buat anda yang sedang berpacaran..dan sedang menanti hari2 bahagia..
terima lah pasangan anda seadanya..
andai anda ingin yang lebih baik..perbaiki lah diri anda..
jika suatu hari...jodoh anda terlerai ditengah jalan..
janganlah berputus asa..
yakinlah bahawa..Allah ingin menemukan anda dengan yang lebih baik dari sebelumnya..=)


p/s : buat renungan bersama..=D
ini sekadar luahan..coretan dan pendapat penulis saja...=p

Jom maen air~!!!!!!!!

Assalamualaikum...

sekadar untuk menambahkan entry baru...
terlalu busy sekarang ni..huhu~
nak blogwalking pun tak dan la...=(
manyak tak selonok...
kepada sume readers..followers...
thank la ye sebab sudi meng'up'kan traffic di sini..
hee~...

ok2..nak cakap banyak pun tak boleh...
arini..kita layan gambar jela ye...
jom~!...=D

air baru nak naek ni...
angin kuat menerbangkan bumbung..
dari tepi umah..=)
 sepupu2 yang tumpang sekaki..
p/s : sape nak maen banjir..meh datang rumah saya..haha..=p


credit to my bro.(mohd faeez)
for the pic..=D
thank you~! 

..:AWARD KEDUA~!!!:..

Salam semua..
hee~~
yup3...
saya telah dianugerahkan award oleh Mizz Apple
 nak tengok anugerah ape...
ala~..malula i...
erm...
ish...
still malu agy...
(ayat memang minta penyepak nie)
ok2...
nie die~~


auww~~..terharu nye dapat award...
ase2nye..blog saya nie biase2 je...
papepun...THANK YOU so much to Mizzapple~!!!!
arigato..kamsahamnida..danke schon~!

eyh..sebelum lupe...nie ade soklan kena jawab..

7 perkara pasal saya...

-seorang yang banyak cakap..cakap...dan cakap-
(kekadang kot..hihi)

-sangat suka segala jenis sukan kecuali bola jaring-
(tak diketahui sebab)

 -addicted to coke~!-
(takleh nak pisah..even segala jenis keburukan dah tahu.=[.huhu.)

-tak pernah kesah ape orang cakap-
(err...yekot..)

-sangat peramah...suka berkawan..-
(tapi punye masalah mengingati name meke..(-_-)"..) 

-bertukar karektor bile marah+sedih-
(macam Mr Jakel n Mr Hyde kot).btol ke saya eja ni..ngeh3

- i love History~~!!-
(hehe..(^__^)v~~) 

mau tag
Que 
dan..kamu2 sume ye...jangan malu2..jemput amik tau~..=) 

 

p/s : please jangan borink~..i love u ollss okey~..=D

Selamat Hari Raya Aidil Adha..

Assalamualaikum...

kepada kamu..kamu semua...
di sini saya penuh suka cita-cita nya...
ingin mengucapkan...

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

sape yang potong2 lembu tu...
hulur-hulur lah sini sikit..hihi..=)
ntah kenape...tangan ni...malas betol nak menari-nari ats keyboard ni..
adeyh~~..(-___-)"...otak celaru sikit sejak dua menjak nie...
jiwa pun kekacauan sikit...huhu..

arini famly saya tumbangkan lembu sekoq..(^__^)v~
sape nak..mai la datang rumah ye...hehe..

nah..amik nie....ade adiah untuk kamu..kamu semua~~
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
bawah lagi....
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
special ni untuk kamu semua
hehe
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
ni dia..
^
^
^
^
^
^
^
^
^
mooooooooooooo~~!
 hehe..(mohon ampun ye)..=p
p/s:..mau pulang ke kampung~..=D

Relax kejap..hihi

Suka name Jepun..
meh pilih mane yang berkenan di hati..hihi

01.yang pemarah - KEIJI CACIMAKI
02.yang suka berjimat - SAYORI SUKAMURA
03.yang bisu - KIETA TADASORA
04.yang suka makan nasi - NANACHI KASIBANYA
05.yang suka layan blues - APO NADIKATO
06.yang suka belajar - ASHIKO ULANGKAJI
07.yang kerap bikin kacau - WAKASI HURUHARA
08.yang sangat kedekut - MATIMATI TAMOKASI
09.yang suka sangat tidur - ICHIBAN TIDOMATI
10.yang suka mengintai - HINTAI AKOSUKA
11.yang tua - TARAGIGI PADANMUKA
12.yang kena tinggal bini - SUSAHATI BINILARI
13.yang suka merempit - SAJA CARIMATI
14.yang lembap - AYUMI SIPUTBABI


p/s : sekadar jenaka..=)

..-Bila kita minat dia-..=D..gurl2


Saya percaya semua orang mesti ada crush kt sesesorang kan??
bila kite minat kat orang tu..

1) kite asyik berharap dia muncul depan kite..kite dok bace jampi serapah mintak2 kita dapat jumpe dia.haha..

2) Pastu kalau dia lalu sebelah kite,kite mula pura2 tak nampak tapi dalam hati "aish…cepat la tego..ak dah jalan punya slow ni"..haha..aku tau korang memang camni sebab aku la salah sorang tu..^.^

3) bile dia tego kite,depan dia muke maintain je..tanye dia cam kawan bese je..pas dia pergi je..pehh..kalo ada kerusi depan korang,confirm patah sebab korang sepak..hehe..punye la happy padahal dia just tanye "watpe tu"

4) tapi bile dia tak tego kite,mula la..masuk bilik muke macam mati laki..mula pikir "nape dia tak tego aku tadi..nak kata tak nampak,dah lalu sebelah..ke dia tau aku suke dia,dia tak nak layan aku..ke dia…..or dia…..’.mule la korang pikir apa sebab dia tak tegor korang~

5)lagi 1,kalo korang suke kat dia,mule la kawan2 korang jadi mangsa..lagi2 yg mane rapat ngn korang..tiap2 hari nak cite..berdarah telinga kawan2 korang tu..roommate lagi la..macam orang gila kite bercerita tapi kawan2 kite baik..walaupun dah tau jalan cite tu,diorang tetap dengar..

6)bila waktu cuti sem,pehh~lagi la..dah la tak boleh tengok muke dia..naseb baik ada fb~connecting people..haha..tapi bile dia on9,tak tau nak tego pe..so,korang tengok jela..bile sekali dua nak tego hai boleh tahan lagi..tapi kalo tiap2 ari nak tego dulu,kite pun rase segan..so terpaksa la tahan hati..

7) apa status dia kat fb,semua nak like..bile status dia sedih,mule kte tanye dia..tapi paling sedih kalo status dia pasal orang lain..dan pasal hati dia kat pompuan lain..nak marah tak leh,nak like pon tak leh..tengok je la..pastu amek bantal..tutup muke pastu jerit..

8)tapi bile dia komen2 dengan kawan2 dia,n dia bersungguh kata yang dia still single,mula la..senyum tak nampak mata..even kite tau maybe dalam hati ada orang..tapi kite tetap buat tak tau..selagi mulut dia tak kate sendiri,selagi tu kita tetap anggap dia single..

9)kalo kite nampak barang2 yang dia suke,kite pun jadi suke kat barang tu..dia suke minum air oren brand X,kite pun suke..asal pergi koop je,nak beli air,amek ape yang dia suke..bile nak beli ice cream pon ingat dia..tapi bile kite nak beli asam tetibe teringat dia bese kate ‘makan asam tak elok..jangan beli’..terus tak jadi nak beli..mak kite punya la payah pujuk kte jangan makan asam,dia cakap camtu je terus dengar~tapi bile depan dia,terus pergi beli asam..saje nak attention dia..haha

10)last sekali la..korang mesti berharap 1hari nanti korang boleh confess kat dia..n diterima..tapi untuk mase sekarang korang hanye tengok dia dari jauh je*yang dekat tu ok la*..macam kawan2 saya kate ‘g je la confess kat dia’..ape diorang ingat aku confess ni cam nak beli gula2..senang2 je~kena r ada azam yang kuat,muke tebal baru leh confess..

So, kepada sesiapa yang ada crush tu r,saye sangat paham perasaan n keadaan korang..tapi yang penting kita kene la sayang lebih kat yang kat atas,THE ONLY ONE..n also kite punye FAMILY..

*sumber: Facebook

~so..ape pandangan anda..anda..n anda semua??..~

p/s:hahaha...menarikkan..lalalala~~~..=p

Penin~Gila~Merepek~Merapu~Meraban..duhhh~!

Assalamualaikum W.B.T
yes~..penuh~!..haha
jenuh..jenuh..dan sangat jenuh..
duhh~~..amende lagi ree nie...
tak habis-habis lagi merepek tahap niyang rapik..(huh?~)
actually...start 12 malam tadi sampai la esok(12/11)-11.59mlm
pre-registration untuk undergraduation student

fenin...fenin...memikirkan jadual subjek untuk sem bulan depan...
setelah menukar hampir tiga ribu kali...
akhirnya...berjaya juga dengan ala2 jayanya..
mungkin macam jaya jusco ada...lalalala~~
so...dengan penuh rasa yakin dan tanpa was-wasnya...(caution~!ini merapu~!)
saya...sebagai pemegang mohor besar blog ini...
mengisytiharkan...subjek-subjek yang saya amik sem baru ni..:-

FINANCIAL ACCOUNTING FUNDAMENTALS
STATISTICAL METHODS
BUSINESS MATHEMATICS
PRINCIPLES OF MICROECONOMICS
PRINCIPLES OF MACROECONOMICS*
PRINCIPLES AND PRACTICE MANAGEMENT
THE ISLAMIC WORLDVIEW
ya..ya...ya...duhh~~
tetibe rase gerun yang teramat tengok subjek2 nie..
persoalan yang kerap berlari-lari atas kepala~~
"bakal gila meraban kah aku selepas ini...??"

gambar takde kaitan..=p

*kemungkinan akan di drop...

p/s:doakan saya ye rakan-rakan...=)

..Thank You Allah..=)

Assalamualaikum..

alhamdulillah...
syukur yang tak terhingga...
offer letter dari UIAM pun dah keluar...
tetibe excited nak masuk degree nie...
result aritu pun alhamdulillah ok...
syukur padaMu Ya Allah...=)

buat persediaan untuk kembali belajar lepas ni..hehe
buat rakan2 seperjuangan saya...
tahniah~!..
BECS
BBA.
Bacc.

terima kasih semua~!

 keratan offer letter...:)

pendaftaran die sebulan dari sekarang...
rindu member2 kat asasi...
rindu juga sek lame...
Back to Gombak (^__^)v~



.....:::PENGUMUMAN YANG AGAK PENTING:::....

Assalamualaikum...

haa...korang perasan tak??
perasan??...
apa2 yang pelik berlaku kat sini...

huihuihui...yup2...blog ini dah BERUBAH~!
yup..berubah...hampir 80%....
takde da gamba2 bear yang kiut miut bebanyak atas nie..(pasan jep ni)
ngeh3...
ntah..agak2 anda...anda....sekalian....
ok tak yang baru nie...
adeyh...saya nie tak reti ngat benda2 IT nie...
ngeh3....=p

ouh yep...haa...sesape yang datang melawat blog nie...
boleh la TINGGAL kan LINK ke blog anda...
dekat page EXCHANGE LINK kat atas tuu...
nanti boleh la saya melawat ke blog...kmu..kamu sekalian...
(senang sikit nak blogwalking)...=)
hehehehe....

ok lah...tu jep nak bagitau..hihi...=D

p/s:...jangan lupe tinggalkan LINK blog anda yep~!!!!!!!....=)


Jatuh Cinta...lagi~?!

Assalamualaikum...

ye~...pengakuan EKLUSIF~!..=D
waa~~..ree jatuh cinta??...
biar betul...
sapekah jejaka kacak+hensem+bergaya yang bertuah tu?..
siapekah???.....
pergh~~...

ok2...stop2...
itu semua cume khayalan dan ilustrasi semate-mata...
hahaha....
saje je ni nak buat gempak sikit...
menghangatkan suasana yang sedia hangat n HOT nie...
kuikuikui...=p...propa je pandai..

yup2...
memang saya telah jatuh cinta..(blushing..aww..aww..)..=p
tapi...
bukan pada jejaka...
bukan pada teruna..
bukan pada pemuda..
bukan pada duda...(erk?)
hahhahaha...

saya JATUH CINTA...
pada...

cerita...
WINTER SONATA....
sekali lagi....

ouh2...tersangat la suke cerita ni...(^__^)v~~
dulu cite nie kuar time sek ren...
memang fall in love la mase tu...
engat sume tu cume cinta monyet...
tak sangke..bawa sampai sekarang...
biarpun pelbagai cerita korea yang dah masuk kt negara nie..
saya tetap setia pada yang satu ni...
my Ranking no 1...korean drama in my heart~!..
ngeh3....amacam...ade iras true love tak??
hahahaha....ske kau ye~...=p

jom kite layan...zasss~~

yes~..i'm in love again~..=D

WITH

pelakon utama neyh~

alolo~...sweet gitu...

comey+cun+hensem+macho = heart melting...haha

sangat suka pic yang nie...=)

even dah tengok cite nie berpuluh juta ratus kali pun...
still feeling habis...(kantoi jiwang)...=p
hahaha....sumpah sweet~!..
sedang berusaha mencari DVD drama nie~...
wuuuu~~...jenuh cari...T__T
tolong2...sape ade penah nampk/terjumpe/terserempak...
inform me plez~~...=)

p/s:....GILA~!...haha..=p

Buatku tersenyum..

Salam...
pagi selase yg cukup indah..
tetibe hari nie semangat bangun awal~...
5pagi taw~!..haha...(kantoi selalu bangon lewat -__-")
tak2..saya memang selalu bangun awal~..
arini je terlebih awal..(mate b'sinar..kacingg~!)..=p
merepek plak kau ye ree...ngeh3...

bangun pepagi...teruja~~
blogwalking ke sume blog yg saya follow..hihi
suke2..sume best2..
seronok bace..
memang buat saya tertarik menarik n da boom kebaboom la~...
dan paling best bile...
semuanye...buat saya tersenyum sendirian..=)
ala2..monyet mendapat bunge~...(erk?!)
mungkin boleh di salah anggap gila meroyan..haha
(pembohongan yang nyata...=p)

dah lame tak buat entry baru...
memandangkan line bodband yg sangat menguji kesabaran minda..
terpaksalah meng'postpone'kan pelbagai jenis entri baru...
ngee~~...banyak dah entri yang jadi perkasam...
(goreng pon sodappp....ngeh3)
seronok balek kampung tak hilang lagi...
adeyhh~!...banyak ngat benda best nak tepek kat sini...
takpe2...tunggu ye semua...

ouh2...
terima kasih kamu..kamu...kamu...n kamuu...
yang sudi singgah..melawat...meng'follow'..n menaikkan trafik blog niey..
terharu n tergembira~...hehe...mekace yee...
love uollss~~...



p/s:mood:sangat HAPPY~!!....(^_____^)v~~