Looney Tunes - Lola Bunny 1,2 DAN 3..: kena TemBak???

mUkA bUkU

anda baik hati..click la ye..=)

saya Sayang kam0o sume~!

Meh bubuh link anda...nanti saya lawat melawat..=)

tolong saya taw...click sini..

kena TemBak???

Assalamualaikum rakyat-rakyat beta sekalian..
(pergh~..perasaan maharani ni..=p)
hohoho...*gelak cekak pinggang macam shin chan

adeyh~~..
saya kena tembak oleh perompak..
tolong..tolong...

errr~..(-___-)"
dah..dah..hentikan drama tah pape ni...ish3
suka benor...tula..suruh apply Pilih Kasih tak mahu...XD
ngeee~~~

merepek panjang dah pulak...sori2..-_-"
ahha...saya telah di TAG~!!!!!
*tolong teruja~..ahakss..=p

orang telah tembak tag saya ialah....*jeng3
cik norehtoreh aka Norehan~...=D
kawan sek rendah yang duduk sebelah saya...dah 7tahun tak jumpa dia..=(
teramat sangat lah merindui kamu..saya masih ingat zaman kita comot momot...
tapi awak paling comot kan~...kih3..=p

rasanya...ni first time kot saya buat tag ni..
ahakss~..thanks ye ann~!love u muah2...XD..*pat terharu dengan aku..=p..haha

1. Adakah Anda Rasa Anda Hot?

nope..i'm cold..hahaha..*cool ok..kipas dalam bilik laju sangat..xp

2. Update Wallpaper Anda Guna Sekarang


3. Cerita Pasal Gambar Ini

poster dari cerita Winter Sonata~...aaaa~~...suka sangat...sweet kan...
nak macam ni jugak boley???..have a romantic moment with loved ones...*gile kentang..calon pun takda..-_-"
hahaha..apa-apa pun...saya suka gambar ni..nak main salji~!..that gurl is sooooo cute~!..=D

4. Kali Terakhir Makan Pizza ?

dua hari lepas...haha...=p

5. Lagu Terakhir Anda Dengar ?

 Last Kiss - Taylor Swoft

6. Apa Yang Anda Buat Selain Selesaikan Tag ni ?

reply sms dari peminat seluruh dunia..hahaha..*tipu jekk~pasan lbey..=p
text with friends...=)

7. Selain Nama Sendiri Anda di Panggil Dengan Nama Apa ?

(-___-)"
blusher
dolly
manis
bree

8. Tag Lagi 5 Orang
 
nurul farid
yanie j
hilmi
shida
fek onfire

9. Siapa Orang No 1 Dengan Anda
kawan satu U...tapi tak penah jumpa...dok merapu dalam FB je..ngeh3..=p

10. Katakan Sesuatu Kepada Orang No 5
aq suka baca ang punya blog..sempoi~..maken cantek da blog ang la ni..hahaha..*aku doq puji blog ang..psst~...belanja tebu seguni ok~!..haha..XD

11. No 3 ada Hubungan Dengan Siapa ?

tettttttttttttttttttttttttt....mr.B...jawab jangan tak jawab...haha..=p

12. Bagaimana Pula dengan No. 2 ?

kenal dalam dunia blog ni..ahhaha...sangat peramah~!...baik~!..blog pun cunn aje..nice to know u~..(^__^)v~~

13. Kata-kata Cinta Pada orang No 4

dear yayunk~!!...I lap n mic you so much~!!...terima kasih sebab selalu berada di sisi aku saat aku memerlukan..tak sabar nak jumpa...Muah3x~!!!!....♥♥♥....*im not lesbo..=p 

14. Berikan 4 Fakta Yang Anda Tahu Tentang Orang Yang Anda Tag

seorang satu cukup en?..hihi..=p

-penggila warna biru..haha
- tinggal kat johor
-ex-pres Kelab Silat Seni Gayong M'sia CFSIIUM Nilai 
-warna pink memang tak boleh dipisahkan dengan dia..hoho
-Bar student..haha..=p 

p/s : bersengkang mata jap 
 

3 comments:

fekonfire said...

hahah!!seyes x boleh blah..hukhuk~ mai perlis laa aku bg tebu kat hang..bukan jauh pon kdh ps an..gagaga

~Ree~ said...

hahaha...perlis??...aku takut sat g sesat smp thai je...hohoho...=p

norehtoreh said...

HAHA , tengs sayang jawab tag tuh :P ye terharu okay , haha i love u moreee ♥