Looney Tunes - Lola Bunny 1,2 DAN 3..: Jatuh Cinta...lagi~?!

mUkA bUkU

anda baik hati..click la ye..=)

saya Sayang kam0o sume~!

Meh bubuh link anda...nanti saya lawat melawat..=)

tolong saya taw...click sini..

Jatuh Cinta...lagi~?!

Assalamualaikum...

ye~...pengakuan EKLUSIF~!..=D
waa~~..ree jatuh cinta??...
biar betul...
sapekah jejaka kacak+hensem+bergaya yang bertuah tu?..
siapekah???.....
pergh~~...

ok2...stop2...
itu semua cume khayalan dan ilustrasi semate-mata...
hahaha....
saje je ni nak buat gempak sikit...
menghangatkan suasana yang sedia hangat n HOT nie...
kuikuikui...=p...propa je pandai..

yup2...
memang saya telah jatuh cinta..(blushing..aww..aww..)..=p
tapi...
bukan pada jejaka...
bukan pada teruna..
bukan pada pemuda..
bukan pada duda...(erk?)
hahhahaha...

saya JATUH CINTA...
pada...

cerita...
WINTER SONATA....
sekali lagi....

ouh2...tersangat la suke cerita ni...(^__^)v~~
dulu cite nie kuar time sek ren...
memang fall in love la mase tu...
engat sume tu cume cinta monyet...
tak sangke..bawa sampai sekarang...
biarpun pelbagai cerita korea yang dah masuk kt negara nie..
saya tetap setia pada yang satu ni...
my Ranking no 1...korean drama in my heart~!..
ngeh3....amacam...ade iras true love tak??
hahahaha....ske kau ye~...=p

jom kite layan...zasss~~

yes~..i'm in love again~..=D

WITH

pelakon utama neyh~

alolo~...sweet gitu...

comey+cun+hensem+macho = heart melting...haha

sangat suka pic yang nie...=)

even dah tengok cite nie berpuluh juta ratus kali pun...
still feeling habis...(kantoi jiwang)...=p
hahaha....sumpah sweet~!..
sedang berusaha mencari DVD drama nie~...
wuuuu~~...jenuh cari...T__T
tolong2...sape ade penah nampk/terjumpe/terserempak...
inform me plez~~...=)

p/s:....GILA~!...haha..=p

2 comments:

Phan said...

bnyk la ko punye cinta!!
dah2 g belajar!
belajar pun x abis lg dah cbuk bercinta!!
hahahahahaha
ehh nak dvd ni? laa kedai ade.
bli sudah~ hahahaha

~Ree~ said...

hahaha...
blom stat belajar g...
so ilex2 dlu..keh3...=p

pe agi..belanje laa~!...haha