Looney Tunes - Lola Bunny 1,2 DAN 3..: ..-Bila kita minat dia-..=D..gurl2

mUkA bUkU

anda baik hati..click la ye..=)

saya Sayang kam0o sume~!

Meh bubuh link anda...nanti saya lawat melawat..=)

tolong saya taw...click sini..

..-Bila kita minat dia-..=D..gurl2


Saya percaya semua orang mesti ada crush kt sesesorang kan??
bila kite minat kat orang tu..

1) kite asyik berharap dia muncul depan kite..kite dok bace jampi serapah mintak2 kita dapat jumpe dia.haha..

2) Pastu kalau dia lalu sebelah kite,kite mula pura2 tak nampak tapi dalam hati "aish…cepat la tego..ak dah jalan punya slow ni"..haha..aku tau korang memang camni sebab aku la salah sorang tu..^.^

3) bile dia tego kite,depan dia muke maintain je..tanye dia cam kawan bese je..pas dia pergi je..pehh..kalo ada kerusi depan korang,confirm patah sebab korang sepak..hehe..punye la happy padahal dia just tanye "watpe tu"

4) tapi bile dia tak tego kite,mula la..masuk bilik muke macam mati laki..mula pikir "nape dia tak tego aku tadi..nak kata tak nampak,dah lalu sebelah..ke dia tau aku suke dia,dia tak nak layan aku..ke dia…..or dia…..’.mule la korang pikir apa sebab dia tak tegor korang~

5)lagi 1,kalo korang suke kat dia,mule la kawan2 korang jadi mangsa..lagi2 yg mane rapat ngn korang..tiap2 hari nak cite..berdarah telinga kawan2 korang tu..roommate lagi la..macam orang gila kite bercerita tapi kawan2 kite baik..walaupun dah tau jalan cite tu,diorang tetap dengar..

6)bila waktu cuti sem,pehh~lagi la..dah la tak boleh tengok muke dia..naseb baik ada fb~connecting people..haha..tapi bile dia on9,tak tau nak tego pe..so,korang tengok jela..bile sekali dua nak tego hai boleh tahan lagi..tapi kalo tiap2 ari nak tego dulu,kite pun rase segan..so terpaksa la tahan hati..

7) apa status dia kat fb,semua nak like..bile status dia sedih,mule kte tanye dia..tapi paling sedih kalo status dia pasal orang lain..dan pasal hati dia kat pompuan lain..nak marah tak leh,nak like pon tak leh..tengok je la..pastu amek bantal..tutup muke pastu jerit..

8)tapi bile dia komen2 dengan kawan2 dia,n dia bersungguh kata yang dia still single,mula la..senyum tak nampak mata..even kite tau maybe dalam hati ada orang..tapi kite tetap buat tak tau..selagi mulut dia tak kate sendiri,selagi tu kita tetap anggap dia single..

9)kalo kite nampak barang2 yang dia suke,kite pun jadi suke kat barang tu..dia suke minum air oren brand X,kite pun suke..asal pergi koop je,nak beli air,amek ape yang dia suke..bile nak beli ice cream pon ingat dia..tapi bile kite nak beli asam tetibe teringat dia bese kate ‘makan asam tak elok..jangan beli’..terus tak jadi nak beli..mak kite punya la payah pujuk kte jangan makan asam,dia cakap camtu je terus dengar~tapi bile depan dia,terus pergi beli asam..saje nak attention dia..haha

10)last sekali la..korang mesti berharap 1hari nanti korang boleh confess kat dia..n diterima..tapi untuk mase sekarang korang hanye tengok dia dari jauh je*yang dekat tu ok la*..macam kawan2 saya kate ‘g je la confess kat dia’..ape diorang ingat aku confess ni cam nak beli gula2..senang2 je~kena r ada azam yang kuat,muke tebal baru leh confess..

So, kepada sesiapa yang ada crush tu r,saye sangat paham perasaan n keadaan korang..tapi yang penting kita kene la sayang lebih kat yang kat atas,THE ONLY ONE..n also kite punye FAMILY..

*sumber: Facebook

~so..ape pandangan anda..anda..n anda semua??..~

p/s:hahaha...menarikkan..lalalala~~~..=p

6 comments:

aishiza xanna ;) said...

this is sooo truee! haha. suka gila :D

~Ree~ said...

haha...kan..kan..kan...sume ase bnd yg sme..hihi..=D

Yanie J said...

hihi..yanie de suka kat samOne,mmg suka la sgt,sb die ni jnis len mcm n pelik sgt...mcm de tarikan nk knl dgn dia.yanie jd xmalu bila bdepan dgn die n trus trang ckp suka kt die ekeke..die pn suka kt yani hikhik.kiteorg da cple pn :P

~Ree~ said...

waa~~...sonoknye kalau camtu..brani~!..hehe..thniah2...ngee~..=D

dlu pnah skali tros terang kt junior..tp kne reject..ahaha..malu~~...seb bek tebal mke..ngeh3..=p

nasaai masngut said...

hihi.menarik dari kaca mata seorg girl..kite lelaki kdg2 xtau pon cm2.n ble laki yg ade crush besenye die akan lagi nk dekat n lagi byk sembg ngn die..=D

~Ree~ said...

hehe...pompuan kan semulajadi pemalu..kalo berterus terang sangt...t mcm perigi cari timba plak..hehe..=p